bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Mezőtúr

Titulus: Regionális autóhitel

Mezőtúr Jász-Nagykun-Szolnok megye déli részén helyezkedik el, a Tiszántúlon található. Nevének előtagja a mezővárosi jellegre utal, a Túr név pedig a Berettyó alsó szakaszára, ahol a város épült.

A település első írásos említése a tizenharmadik század elejéről való. A környező településekkel szemben egyre előnyösebb helyzetbe került az árutermelés kibontakozásával a tizennegyedik században. A Sárrét mocsaras vidékén keresztül az egyetlen járható út a mezőtúri révnél kezdődött. Fontos városfejlesztő tényező lett az átkelőhely, így ennek köszönhetően Túr mezővárossá vált 1378-ban, Nagy Lajos király kezdeményezésére. Továbbá vámmentességet, vásártartási jogot és vámszedési jogot is kapott. Az itt megrendezett vásárok már a tizenötödik században népszerűek voltak. Jelentős volt továbbá a városban a kézműipar is, legismertebbek voltak a csizmadiák, a tímárok, a korsósok és a szűcsök. Mezőtúr századokon át kulturális központja volt a vidéknek.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretne, ne aggódjon a távolság miatt. Ha Mezőtúron lakik, akkor sem kell órákat utaznia, ha új vagy használt autót szeretne venni hitelre és minket választ. Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha nem elégedett jelenlegi hitelével és azt szeretné egy kedvezőbbre cserélni. Mi ebben is segítséget nyújtunk. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, Önnek nem kell elutaznia otthonról, hiszen mi visszük házhoz a szerződést, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb. Az ügyintézést pedig gyorsan és egyszerűen bonyolítjuk. A dokumentumokat, melyek a bírálathoz szükségesek, sem kell személyesen behoznia irodánkba, elég, ha elküldi faxon vagy emailben. Ha szeretne tőlünk ajánlatot kérni, kattintson a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre. Töltse ki az ott található űrlapot és küldje vissza nekünk. Munkatársunk hamarosan felkeresi és megbeszéli Önnel a részleteket. A szerződést pedig pár napon belül kézhez kapja, kollégánk elviszi az Ön által megadott helyre, otthonába vagy munkahelyére.