bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Mezőkövesd

Titulus: Regionális autóhitel

Mezőkövesd Borsod-Abaúj-Zemplén megye középső részén, az Alföld és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Már a honfoglalás idejében lakott terület volt, de feltehetőleg elpusztult a tatárjárás idejében.

A tizenötödik században mezővárossá vált. 1450-ben Hunyadi János itt kötötte meg a mezőkövesdi békét a huszitákkal. A tizenötödik században különféle kiváltságokat kapott, például pecsétet Mátyás királytól. Az 1860-as években kiépült a vasútvonal, mely kedvező hatással volt a település fejlődésére. A lakosság is gyarapodott, 1941-ben laktak itt a legtöbben, akkor a településnek csaknem huszonegyezer lakosa volt. 1939-ben felfedezték a gyógyvizet, mely nyolcszáz méter mélyről tört fel. Így megépült a Zsóry Gyógy-és Strandfürdő. A népművészeti hagyományokat őrző várost a „Matyóföld fővárosa”-ként is szokták említeni. E mellett városi funkcióját is betölti, hiszen számos iskola, sportlétesítmény és közintézmény alakult Mezőkövesden.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha Ön Mezőkövesden él és autóhitelt vagy gyorskölcsönt szeretne felvenni, nem kell a távolság miatt aggódnia. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően ki sem kell mozdulnia otthonról, hiszen a szerződést mi visszük házhoz, az ország bármely területén. Továbbá biztosítjuk a gyors és kényelmes ügyintézést, Önnek nem kell befáradnia irodánkba, mert mindent telefonon és interneten bonyolítunk. A szükséges dokumentumokat pedig elküldheti emailben vagy faxon is. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy honlapunkon keresztül felveszi velünk a kapcsolatot. Akár autólízinget, új vagy használt autót szeretne, esetleg a régit adná el, mi segítünk ebben. Megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb megoldást arra az esetre is, ha régi hitelét szeretné egy kedvezőbbre módosítani. Honlapunkon megtalálja az autóhitel kalkulátor linket, melyre kattintva egy igénylőlapot talál. Ezt töltse ki, majd küldje vissza hozzánk. Miután ez beérkezett, munkatársunk felkeresi Önt, majd ha mindent megbeszéltek, elindítjuk a kérelmet. A szerződést pedig egy-két napon belül elvisszük Önnek a megjelölt helyre.