bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Kiskőrös

Titulus: Regionális autóhitel

Kiskőrös Bács-Kiskun megye középső részén található. Szarmaták és avarok laktak hosszú ideig itt. A térség, kedvező földrajzi fekvésének is köszönheti az emberi kultúra megtelepedését.

A hordalékos, ligetes, helyenként mocsaras vidék gazdag volt halban és vadban, illetve könnyen menedéket nyújtott az embernek. A török hódoltság alatt a település teljesen elpusztult. Később visszatért a Wattay földesúri család és megvetette az új Kiskőrös alapjait. Más megyékből telepítettek be szlovákokat, majd később katolikus magyarokat. A település II. József idejében lett mezőváros. A lakosság eleinte állattenyésztéssel és mezőgazdasággal foglalkozott. Kiskőrös 1972-ben kapott városi rangot, amikor a település híres szülöttének, Petőfi Sándor születésének 150. évfordulója volt. A város nevezetességei közé tartozik a Petőfi Szülőház és Emlékmúzeum, melyet 2011-ben az Év Múzeuma címmel tüntettek ki. A településen termálfürdő is található, mely kikapcsolódást és pihenést nyújt az itt élőknek.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Manapság már nem kell amiatt aggódnunk, hogy nagy távolságokat kell megtenni, ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretnénk intézni. Ha Ön Kiskőrösön lakik, és nem szeretne több órát utazni azért, hogy elintézze hitelét, akkor keressen fel minket. Akár új vagy használt autót szeretne venni hitelre, mi segítünk Önnek. Akkor is forduljon hozzánk bizalommal, ha jelenlegi hitelét szeretné lecserélni. Ha minket választ, akkor modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, Önnek nem kell befáradnia személyesen irodánkba, mert mi visszük el Önnek a szerződést, oda, ahova szeretné, otthonába vagy munkahelyére. A szükséges dokumentumok miatt sem kell aggódnia, elég, ha elküldi nekünk faxon vagy emailben. Az ügyintézés többi részét pedig telefonon és interneten keresztül bonyolítjuk. Ha szeretne tőlünk ajánlatot kérni, kattintson honlapunkon az autóhitel kalkulátor linkre. Ott talál egy űrlapot, melyet, ha kitölt és visszaküld nekünk, akkor egy napon belül felkeresi munkatársunk, hogy egyeztessék a részleteket. A szerződést pár napon belül aláírhatja, kollégánk elviszi Önnek a megadott helyre.