bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hajdúnánás

Titulus: Regionális autóhitel

Manapság már könnyen megoldható az autóhitel ügyintézés, még akkor is, ha nem abban a városban lakunk, ahol az adott cég található. Már nem kell órákat utazni az ügyintézés miatt, akkor sem, ha Ön Hajdúnánáson lakik és autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretne.

Nem akadály a távolság, hiszen mi megyünk házhoz, az ország egész területén. Mindez modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhető, mi visszük el az Ön által megadott helyre a szerződést. Garantáljuk továbbá a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb ügyintézést. Önnek nem kell befáradnia személyesen irodánkba, mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki és küldje vissza az ott található igénylőlapot. Kollégánk egy napon belül fel fogja keresi Önt és kezdődhet a bírálat. A szükséges dokumentumokat pedig elég, ha emailen vagy faxon keresztül elküldi nekünk. A szerződést pedig elvisszük oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy munkahelyére. Önnek mindössze pár napot kell várnia a kívánt összeg megérkezéséig.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Hajdúnánás a Hajdúböszörményi kistérségben, Hajdú-Bihar megye északi részén található. Az 1301-es adatok arra utalnak, hogy a tatárjárás következtében a település teljesen lakatlanná vált. 1606-ban megkapta a városi rangot. A tizenötödik század elején Hunyadi János birtokába került, majd az 1490-es országgyűlés Corvin Jánosnak adományozta a községet. Bocskai mozgalmának következtében körülbelül kétezer hajdú települt itt le. A lakosság sokat szenvedett a törököktől és a kurucoktól. 1676-ban úgy lerombolták, hogy pusztaság lett belőle tíz éven keresztül. A tizenkilencedik században kezdett megindulni a fejlődés, lendületet vett a földművelés és az állattenyésztés is. A társadalmi, kulturális és politikai élet a század végére vált mozgalmassá és sokszínűvé. A második világháborúban a mezőgazdasági felszerelés és az állatállomány szenvedett károkat. Az 1950-es évektől nagymértékű iparosodás indult. Számos üzem és gyár telepedett itt meg, kiépült a közmű és a közvilágítás. A város fő turisztikai látványossága a termálfürdő és a struccfarm.