bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Gyömrő

Titulus: Regionális autóhitel

Gyömrő a Monori kistérségben, Pest megyében található. Már az őskortól lakott terület, nevét elsőként 1274-ben említik. A török hódoltság alatt szinte teljesen lakatlanná vált.

1705-ben, a Rákóczi-szabadságharc idején egy fontos esemény helyszínéül szolgált Gyömrő, fejedelmi seregszemlét és beszédet tartottak itt. Ennek emlékére oszlopot is emeltek. 1732-től a Teleki család birtokolta a települést. Ebben az időben épült fel a város egyik legszebb épülete, a gyömrői kastély. A tizenkilencedik században több híres személyiség is tartózkodott a településen, hosszabb-rövidebb ideig: Kossuth Lajos, Vörösmarty Mihály és Táncsics Mihály is. A fejlődés még jobban megindult, mikor megnyílt a települést is érintő Budapest-Újszász-vasútvonal. Ebben az időben jött létre a téglagyár, melynek helyén ma tófürdő található. Sokan látogatnak ide a fővárosból is, mert vize gyógyhatású. Érdemes továbbá megnézni Gyömrőn a Tájházat, aTeleki-kastélyt, a Tőzeges tavat és a Magtárat is.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Sokan keresnek fel minket, ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretnének az ország számos területéről. Akár új vagy használt autót szeretne hitelre vásárolni vagy meglévő kölcsönét cserélné le egy kedvezőbbre, forduljon hozzánk bizalommal. Ha nem szeretne időt pazarolni az utazásra, ami az ügyintézéssel jár, akkor bízzon meg minket, hiszen modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, mi házhoz visszük a szerződést. Ha Ön Gyömrőn lakik, akkor sem kell a fővárosba utaznia, hogy szerződést kössön. Elvisszük mi a papírokat oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy munkahelyére. Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki és küldje vissza az ott található űrlapot. Munkatársunk egy napon belül felkeresi Önt, és ha ajánlatunk megfelelő, akkor elindítjuk a kérelmet. Garantáljuk a legkényelmesebb és leggyorsabb ügyintézést, hiszen mindent telefonon és interneten keresztül bonyolítunk. A hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat elküldheti emailben vagy faxon. A szerződést pedig pár napon belül kézhez is kapja.