bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Göd

Titulus: Regionális autóhitel

Göd a Dunakanyar közelében, Pest megyében található, a Dunakanyar kapujaként is szokták említeni. Nagyon régóta lakott település, így rengeteg régészeti leletet tártak fel a térségben.

Az avar kori Földvár a mai Felsőgöd területén található. Innen lehetett védelmezni a Dunát és az utat. Ezen a részen épült a kör alakú templom és a falu, először Gud, majd Göde néven. A mohácsi csata után a térségen fosztogattak. A tizenhetedik század közepéig a törökök és a keresztény hadak is feldúlták a vidéket. Ennek következtében a templom elpusztult, a lakosság elmenekült. A tizennyolcadik század elején Madách László a birtokos. Fel is épült a Madách kastély és birtok. 1736-tól pedig a Grassalkovich család tulajdonába kerül a község. Ebben az időben épült ki a Göd-pusztai központ, a Kincsem telep, sörfőzde és pálinkaház készült. Magyar lakosok települtek be a faluba. 1875-1880-ig a híres versenyló, Kincsem is a gödi istálló lakója. Így kialakítottak egy versenyló tréningtelepet is, Blaskovics Ernő kezdeményezésére, aki Kincsem tenyésztője volt.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha szeretne autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt, és nem akar időt pazarolni az utazásra az ügyintézés miatt, akkor keresse fel cégünket. Akár Gödön lakik vagy környékén, Önnek akkor sem kell egy lépést sem tennie, beutazni a fővárosba, ha új autót vásárolna hitelre vagy eladná a régit, mi mindenben tudunk segíteni. Akkor is, ha jelenlegi hitelét szeretné egy kedvezőbbre cserélni. Az ügyintézést a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben intézzük. Önnek nem kell befáradnia személyesen irodánkba. A szükséges papírokat elég, ha elküldi faxon vagy emailben. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően pedig a szerződést mi visszük házhoz, otthonába vagy munkahelyére. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattintva kitölti az ott található űrlapot és visszaküldi nekünk. Miután ez beérkezett, munkatársunk felkeresi Önt egy napon belül, hogy megbeszéljék a részleteket. A szerződést pedig kollégánk pár napon belül elviszi a megadott helyre.