bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Fót

Titulus: Regionális autóhitel

Fót a Dunakeszi kistérségben, Pest megyében fekszik, a Gödöllői-dombság peremén. A város legmagasabb pontja a Somlyó-hegyen található. A település a török uralom alatt elnéptelenedett, de hamarosan újra benépesítették.

Az 1830-as években gróf Károlyi István kezdeményezésére megépült a kastély és a park, majd 1845 és 1855 között elkészítették a katolikus plébániatemplomot, Ybl Miklós tervei alapján. 1970-ben nagyközséggé nyilvánították Fótot, 2004-ben pedig megkapta a városi rangot is. A lakosság egyik kedvelt pihenőhelye a Nagy-tó, más néven Fóti-tó, ami lehetőséget ad fürdésre is. A Somlyó-hegyet már 1952-ben védett területté nyilvánították az ott élő közel ezerötszáz lepkefaj miatt. Továbbá találhatók itt védett növényfajok is, mint például az illatos vadszegfű és az árvalányhaj. Érdemes ellátogatni a Károlyi István Gyermekközpontba, főleg tavasszal és nyáron, amikor gyönyörű a táj. A helyi lakosok Gyermekvárosként említik a helyet.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretne, keresse fel cégünket. Akár Fóton lakik, ha minket bíz meg hitelének intézésével, Önnek akkor sem kell egy lépést sem tennie. Nem kell aggódnia amiatt, hogy be kell utaznia a fővárosba egy szerződés aláírása miatt. Cégünk garantálja a gyors és kényelmes ügyintézést, hiszen minden telefonon és interneten keresztül tudunk bonyolítani. Mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően pedig a szerződés aláírása miatt sem kell befáradnia hozzánk, mert mi visszük a szerződést oda, ahova szeretné, az Ön által megjelölt helyre, otthonába vagy munkahelyére. Akár új autót vásárolna vagy eladná a régit, mi mindenben tudunk segíteni, akkor is, ha jelenlegi hitelét szeretné egy kedvezőbbre cserélni. A hitel felvételéhez szükséges dokumentumokat is elég, ha faxon vagy emailen keresztül juttatja el hozzánk. Ha felkeltettük érdeklődését, első lépésként annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti és visszaküldi nekünk az ott található igénylőlapot. Miután ezt megkaptuk, munkatársunk felkeresi Önt egy napon belül. A szerződést pedig hamarosan házhoz visszük.