bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Dunaharaszti

Titulus: Regionális autóhitel

Dunaharaszti Pest megye közepén, a budapesti agglomerációban fekszik, a Ráckevei-Duna bal partján. Diocletianus császár rendeletére megépült itt a határok védelmével megbízott légiók táborhelye, mely egészen a negyedik század végéig működött. 1229-ben találkozunk először Haraszti nevével.

A törökök uralma alatt elpusztult a település. Még 1690-ben is a lakatlan helyek közé sorolták. Pár év múlva kezdett el újra benépesülni. A szatmári béke után németek telepedtek le itt, a Laffert család birtokába került a község. A tizenkilencedik század végén kezdett fejlődésnek indulni, mikor kiépült a HÉV. Gyorsan polgárosodott, gyárak épültek, fejlődött az ipar. 1900-tól már Dunaharasztinak hívták a települést, város 2000-ben lett dinamikus fejlődésének köszönhetően. Petőfi Sándor két alkalommal is tartózkodott itt, 1841-ben és 1845-ben. A város nevezetességei közé tartozik a Polgármesteri Hivatal épülete, mely klasszicista stílusban készült a tizenkilencedik század elején. Érdemes megnézni továbbá a Granárium épületét és a Turul-szobrot is.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Sokan keresnek fel minket az ország számos területéről, ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretnének. Ha a főváros közelében, például Dunaharasztin lakik, de így sem szeretne időt pazarolni az utazásra, ami az ügyintézéssel jár, akkor bízzon meg minket, hiszen modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően elvisszük a szerződést otthonába vagy munkahelyére. Akár új vagy használt autót szeretne hitelre vásárolni vagy meglévő kölcsönét cserélné le egy kedvezőbbre, forduljon hozzánk bizalommal. Mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti, majd visszaküldi nekünk az ott található űrlapot. Munkatársunk felkeresi Önt egy napon belül, hogy megbeszéljék a részleteket. Az ügyintézés gyorsan és kényelmesen zajlik, hiszen mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. A szükséges dokumentumokat pedig elég, ha elküldi nekünk emailben vagy faxon. A szerződést pár napon belül elviszi kollégánk az Ön által megjelölt helyre.