bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Biatorbágy

Titulus: Regionális autóhitel

Biatorbágy 1966-ban keletkezett Bia és Torbágy egyesítésével, Pest megye nyugati részén található. A belváros a Zsámbéki-medencében fekszik, keleti része a Budaörsi-medencébe nyúlik át.

A település már az őskor óta lakott, viszont a török hódoltság idején elnéptelenedett. A törökök kiűzése után az eredeti falu mellé építettek újat ott telepedtek le többségében magyarok. Torbágyra pedig inkább német nemzetiségűek települtek. 1739-ben a pestisjárvány pusztította el a falu lakosságának felét. Az 1780-as években fejlesztések történtek, malmokat építettek és szabályozták a folyót. 1863-ban elkészült a Szent Anna római katolikus templom, 1870-ben pedig megépült az új biai református templom. 1950-ben egyesítették a két falut először, majd 58-ban ismét különváltak. 1966-ban pedig újra egyesültek. Biatorbágy 2007-ben kapta meg a városi rangot. A település leghíresebb építménye a kettős vasúti völgyhíd, melynek érdekessége, hogy páros sínpárral rendelkezik.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Sok ügyféllel rendelkezünk az ország számos területéről. Ha Ön Biatorbágyon lakik, és autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, akkor sem kell utaznia, ha cégünket választja. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, Önnek nem kell személyesen eljönnie irodánkba, a szerződést mi visszük házhoz, otthonába vagy munkahelyére. Nem számít, hogy új vagy használt autót szeretne venni hitelre, mi mindenre találunk kedvező megoldást. Arra az esetre is, ha jelenlegi hitelét szeretné lecserélni. Mi megkeressük Önnek a legkedvezőbb konstrukciót. Az ügyintézést pedig a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módon intézzük, mindent interneten és telefonon keresztül. A hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat elküldheti emailben vagy faxon is. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti és visszaküldi az ott található igénylőlapot. A beérkezést követően munkatársunk egy napon belül jelentkezni fog Önnél, hogy egyeztessék a részleteket. A szerződést pedig pár napon belül elvisszük az Ön által megadott helyre.