bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Berettyóújfalu

Titulus: Regionális autóhitel

Manapság már nem kell aggódnunk amiatt, hogy nagy távolságokat kell megtenni, ha hitelt szeretnénk intézni. Ha Ön Berettyóújfaluban lakik és autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, akkor keresse fel cégünket és mi elintézünk Önnek mindent a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módon.

Az ügyintézést interneten és telefonon keresztül intézzük, így Önnek nem kell befáradnia személyesen irodánkba. A hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat pedig elküldheti emailben vagy faxon is. Akár új vagy használt autót vásárolna hitelre, mi segítünk Önnek. Ha nem elégedett jelenlegi kölcsönével, mi keresünk Önnek egy kedvezőbb megoldást. Mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően a szerződést mi visszük házhoz, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb. Akár munkahelyére vagy otthonába is elvisszük a papírokat. Miután kitöltötte és elküldte nekünk a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor link alatti űrlapot, munkatársunk egy napon belül felkeresi Önt, hogy kiválasszák a legmegfelelőbb konstrukciót.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Berettyóújfalu az Alföld keleti részén, a Berettyó folyó partján, Hajdú-Bihar megyében található. A honfoglalás után körülbelül tizenöt falu alakult ki a területen, központjuk Herpály volt. Mátyás király 1481-ben vásártartási jogot adományozott a településnek. A tizenkettedik században felépült román stílusú kolostor növelte a település jelentőségét. A tatárjárást követően viszont elpusztult a kolostor és a falu is. A Trianont követően három nagyközséget léptettek elő megyeszékhellyé. Egyikük Berettyóújfalu volt, aki huszonöt évig birtokolta ezt a címet. A tizenkilencedik század közepén megkezdődött a Berettyó szabályozása, így megváltozott a táj, lassan visszahúzódott a mocsár. Ennek következtében a gazdaság is jelentős fejlődésnek indult. A huszadik század elején nagy fejlesztések indultak. Megkezdődött az utak helyreállítása, a vármegyeháza, a laktanya és a herpályi Tisztviselőtelep felépítése. Megépült a helyi közkórház, a postapalota, a polgári fiúiskola és a református egyház központi iskolája is.