bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Balmazújváros

Titulus: Regionális autóhitel

Balmazújváros a Hortobágy és a Hajdúság határán fekszik, Hajdú-Bihar megye középső részén. Két természetes élővíz is található a településen, a Hortobágy folyó és a Kadarcs-Karácsonyfok-csatorna, mely a belterületi főgyűjtő vizét fogadja be.

Balmazújváros már ősidők óta lakott terület, viszont a tatárjárás idején elpusztult. A Balmaz névvel először csak igen későn, a tizenötödik században találkozunk, 1465-től pedig az Újváros nevet viseli. Mátyás király ugyanebben az évben kiad egy oklevelet, melyben leírja, hogy a város évente csak három országos vásárt rendezhet és heti egyszer tarthat egyheti vásárt. Újváros a Hunyadiak idejében vált mezővárossá. 1753-ban, Mária Terézia az Andrássy családnak adományozta az újvárosi határt, melynek következtében robotra kötelezhető falu lett belőle. A huszadik században jelentős esemény volt a földreform, a földnélküliséggel sújtott Újvárosban. Az országban itt jelentették be először a földosztás elkezdését, 1945-ben. Az 1950-es években tíz termelőszövetkezet alakult. Ebből végül kettő maradt a településen, melyek egészen az 1980-as évek végéig működtek. Balmazújváros, várossá ismét csak 1989-ben vált.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Cégünk sok ügyféllel rendelkezik az ország számos területéről. Ha minket választ, nálunk nem akadály a távolság, ügyfeleinknek nem kell utazni, ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretnének intézni. Mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően nem számít, ha Ön például Balmazújvárosban vagy környékén lakik, hiszen a szerződést mi visszük házhoz, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy akár munkahelyére. Ha szeretne tőlünk ajánlatot kérni, kattintson a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre, majd töltse ki és küldje vissza az ott található űrlapot. Ezt követően munkatársunk, hamarosan felkeresi Önt és kezdődhet a bírálat. A további ügyintézés gyorsan és kényelmesen zajlik, mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A szükséges dokumentumokat elküldheti nekünk faxon vagy emailben is. A szerződést pedig egy-két napon belül elviszi munkatársunk az Ön által megadott helyre.