bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Veszprém

Titulus: Regionális autóhitel

Veszprém a Dunántúlon található, Veszprém megye székhelye. A Királynék városa, egyetemi város. Három kistáj találkozásánál fekszik, északról a Bakony, délről a Balaton-felvidék, keletről pedig a Mezőföld veszi körül.

A legmagasabban fekvő megyeszékhely. A város nagy szerepet játszott a kereszténység bevezetéséért vívott harcban. Itt győzte le Koppány seregét I. István. Veszprém az első püspöki székhely Magyarországon. István feleségének, Gizellának pedig a kedvenc tartózkodási helye volt. Évszázadokon keresztül itt koronázták meg a magyar királynékat. A városban jelentős szerepe van a Veszprémi Egyetemnek. Számos rendezvényt és fesztivált szerveznek itt minden évben. Népszerű például a Veszprémi Tavaszi Fesztivál és a Tánc Fesztiválja nevű rendezvény is. Fontos szerepe van továbbá a színházaknak. A veszprémi színjátszás története kétszáz évre nyúlik vissza. 1908-ban avatták fel a Veszprémi Petőfi Színházat. 2005-ben pedig létrejött a Pannon Várszínház is, mely elsősorban kortárs darabokat mutat be és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A gyerekek bábelőadásokat tekinthetnek meg a Kabóca Bábszínházban.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Manapság már gyorsan és könnyen megoldható az autóhitel ügyintézés, még akkor is, ha nem abban a térségben lakunk, ahol a hitelt intéző cég található. Ha minket választ, akkor nem akadály a távolság, hiszen modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően házhoz megyünk, az ország egész területén és segítünk elintézni autóhitelét, autólízingét vagy gyorskölcsönét. Így nem számít, ha Ön például Veszprémben él, hiszen mi megyünk oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy munkahelyére. Abban is tudunk segíteni, ha meglévő hitelét szeretné egy kedvezőbbre cserélni. Ha felkeltettük érdeklődését, keresse fel honlapunkat és küldje vissza a kalkulátor link alatti űrlapot kitöltve. Munkatársunk egy napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot és az ügyintézés innentől kezdve interneten és telefonon keresztül is megoldható. A hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat pedig elküldheti emailben vagy faxon is.