bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Tatabánya

Titulus: Regionális autóhitel

Tatabánya Komárom-Esztergom megye székhelye. A Vértes és a Gerecse közötti völgyben fekszik. 1947-ben alakult várossá, négy község egyesülésének eredményeképpen.

Természeti értékekben gazdag település, patakok, források, hegyláncok tarkítják. Már az őskőkortól éltek itt emberek, ez a kedvező fekvésnek is köszönhető. Egyik jelentős régészeti lelőhely Tatabánya felett található, a Szelim-barlang. Számos honfoglalás kori lelet és legenda kapcsolódik a környező településekhez. Vértesszőlős az 1960-as években vált világszerte ismertté, amikor megtalálták itt Európa egyik legrégebbi ősemberének telephelyét. Mivel Tatabánya inkább ipari jellegű város, ezért kevés látványossággal találkozhatunk itt. Viszont számos iparág telepedett meg a városban a huszadik század elejétől. 1901-ben a brikettgyár, a cementgyár, majd az alumíniumkohó kezdte meg működését. Később pedig, az 50-es évektől, a szénbányászat adott munkát a helyi lakosoknak. A városban a kulturális élet legjelentősebb intézménye a Jászai Mari Színház, de ezenkívül könyvtárak, múzeumok, kultúrházak is várják a látogatókat.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha szeretne autóhitelt, de kevés ideje van az ügyintézésre, akkor keresse fel cégünket. Akár Tatabányán vagy környékén lakik, Önnek akkor sem kell aggódnia a távolság miatt, nem kell egy lépést sem tennie, ha autólízinget, autóhitelt vagy gyorskölcsönt szeretne. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően Önnek nem kell személyesen befáradnia irodánkba, mert mi visszük a szerződést oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy munkahelyére. Tudunk segíteni, ha új vagy használt autót vásárolna hitelre, eladná a régit, vagy akár lecserélné jelenlegi hitelét egy kedvezőbbre. Gyors és kényelmes ügyintézést biztosítunk, hiszen mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A dokumentumokat pedig, amik a hitel bírálatához szükségesek, elég, ha faxon vagy emailben juttatja el hozzánk. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattintva kitölti az ott található űrlapot és visszaküldi nekünk. Miután ez beérkezett, munkatársunk felkeresi Önt egy napon belül és elindítjuk a kérelmet.