bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Szigetszentmiklós

Titulus: Regionális autóhitel

Szigetszentmiklós a Ráckevei kistérségben, Pest megyében található. Északon Budapest, keleten a Ráckevei-Duna, délen Szigethalom, délnyugaton Tököl, nyugaton pedig Halásztelek határolja.

Lakosságát és területét tekintve a legnagyobb település a Csepel-szigeten. Szigetszentmiklós régóta létezik településként, több mint hétszáz éve. 1986 óta pedig város. Régen stratégiai fontosságú részét alkotta hazánknak, mivel a közelben volt a repülőgép-, autó- és acélgyár, a katonai repülőtér, a laktanya, továbbá számos katonai és ipari létesítmény. Fontos szerepét bizonyítja, hogy a szigetszentmiklósi szakaszon a Duna-menti gátrendszer két-három méterrel magasabb, mint más részeken. A Csepeli Autógyár megalapítása nagy hatással volt a város fejlődésére. A Budapestről kitelepültek nagy része ezt a várost választja új lakhelyéül, ami ugyancsak kedvező hatással van a fejlődésre, növeli a térség gazdasági szerepét is. Sok nagyvállalat települt az utóbbi időben a városba, ennek és a leshegyi ipari park növekedésének köszönhetően munkahely szempontjából az ország egyik legellátottabb régiója.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy ha autóhitelt szeretnének felvenni, akkor az, sok ügyintézéssel, utazással jár. Ez nem teljesen így van, hiszen autólízing, gyorshitel vagy autóhitel esetében Önnek csak annyi a teendője, hogy felkeresi cégünket és ránk bízza hitelének intézését. Manapság már nem akadály a távolság sem, ha Ön nem budapesti lakos, hanem például Szigetszentmiklóson él, akkor sem kell emiatt aggódnia. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően nem Önnek kell utaznia, hanem mi megyünk házhoz. Cégünk érdeke, hogy ügyfeleinknek a lehető legkényelmesebb és leggyorsabb szolgáltatást biztosítsuk. Mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon megtalálható kalkulátor linkre kattint, kitölti és visszaküldi az ott található űrlapot. Ezt követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot egy napon belül. Ezután az ügyintézés nagy része megoldható telefonon és interneten keresztül. A szükséges dokumentumokat pedig emailben és faxon is elküldheti számunkra. A szerződést pedig pár napon belül elvisszük arra a helyre, ahova Ön szeretné.