bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Szekszárd

Titulus: Regionális autóhitel

Szekszárd Tolna megye székhelye. A város lakossága a legkisebb hazánkban a megyeszékhelyek között. Az Alföld és a Dunántúli-dombság találkozásánál fekszik. Híres borvidék, körülbelül 4500 pincével.

Szekszárd gazdasági életét főként a szőlő- és bortermelés határozta meg, ennek hagyományai a római korig nyúlnak vissza. Elsősorban a magyar fajtákból készült magas alkoholtartalmú borok jellemzőek, a leghíresebb borfajta a szekszárdi bikavér, mely több bor házasításával készül. A város kereskedelme nem igazán volt jelentős, előtérben inkább a mezőgazdaság és a kézműipar állt. Főbb turistalátványosságok közé taroznak a műemlékek és a szobrok. A költő, Garay János szobrát Szárnovszky Ferenc készítette Barabás Miklós rajzai alapján, de rajta kívül több külföldi művész is dolgozott a szobron, melyet Párizsban öntöttek. Híres még a Szentháromság-szobor, mely a város legrégebbi barokk stílusú alkotása. Három alak látható az oszlop tetején, az Atya, a Fiú és a Szentlélek. 1753-ban készült a pestisjárványra emlékezve.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Manapság már könnyen és gyorsan megoldható az autóhitel ügyintézés, még akkor is, ha nem abban a térségben lakunk, ahol a hitelt intéző cég található. Ha minket választ, akkor nem akadály a távolság, hiszen házhoz megyünk, az ország egész területén és segítünk elintézni autóhitelét, autólízingét vagy gyorskölcsönét. Ha nincs ideje és kényelmes, gyors ügyintézésre vágyik, akkor keressen fel minket és bízza ránk hitelének intézését. Mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően nem kell utaznia a szerződés aláírása miatt. Így nem számít, hogy Ön akár Szekszárdon él, hiszen mi megyünk házhoz, arra a helyre, ahova szeretné. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy felvegye a kapcsolatot cégünkkel, a többit már mi intézzük. Honlapunkon megtalálja az autóhitel kalkulátor linket, melyre kattintva elég egy űrlapot kitölteni és elküldeni hozzánk. Munkatársunk egy napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot és az ügyintézés innentől kezdve interneten és telefonon keresztül is megoldható. A dokumentumokat, melyek szükségesek a hitelhez, elküldheti emailen vagy faxon keresztül.