bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Szeged

Titulus: Regionális autóhitel

Szeged Csongrád megye székhelye, Dél-Alföld legnagyobb városa, hazánkban pedig a harmadik legnagyobb város. A Tisza és a Maros folyók találkozásánál fekszik. Kulturális szempontból kiemelkedő jelentőségű város.

Egyrészt a Szegedi Tudományegyetem miatt, mely fontos kulturális és oktatási központ. Másrészt rengeteg szórakozási lehetőséggel, programmal találkozunk. Híres a Szegedi Szabadtéri Játékok, melyre számos látogató érkezik minden évben. Olykor több ezer néző is megfordul egy-egy este. Ez köszönhető annak is, hogy gyakran világhírű színészek és operaénekesek is fellépnek. Szeged könyvtára hatalmas gyűjteménnyel rendelkezik. A folyóiratok és könyvek egy része angol, német és francia nyelven is megtalálható. Ezenkívül múzeumok, színházak és különféle események növelik a város népszerűségét. Itt rendezik meg a régió legszínvonalasabb nemzetközi dzsesszfesztiválját, a Szegedi Jazz Napokat, melyen a legjobb jazz zenészek lépnek fel. A város továbbá fontos élelmiszeripari központ. Itt készül a nemzetközileg is híres Pick szalámi és a szegedi paprika.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Cégünk sok ügyféllel rendelkezik az ország számos területéről. Nálunk nem akadály a távolság, ügyfeleinknek nem kell utazni, ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretnének intézni. Mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően nem számít, ha Ön például Szegeden vagy környékén lakik, hiszen a szerződést mi visszük házhoz, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy akár munkahelyére. A hitelhez szükséges dokumentumokat pedig elég, ha emailen vagy faxon keresztül elküldi hozzánk. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található kalkulátor gombra kattint, majd kitölti az ott található űrlapot és elküldi munkatársunk részére. A beérkezést követően mi egy napon belül jelentkezni fogunk Önnél és megbeszéljük a részleteket. Az ügyintézés a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben zajlik, hiszen mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A szerződést pedig egy-két napon belül elviszi munkatársunk az Ön által megadott helyre.