bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Salgótarján

Titulus: Regionális autóhitel

Sokan úgy gondolják, hogy ha autóhitelt szeretnének felvenni, akkor az, minden esetben sok ügyintézéssel és utazással jár. Ha minket bíz meg hitelének intézésével, akkor Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról.

Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, ügyfeleinknek nem kell befáradniuk irodánkba. Ha Ön Salgótarjánban lakik, akkor is mi visszük házhoz a szerződést, oda ahova Ön szeretné, otthonába vagy munkahelyére. Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, mindössze annyi a teendője, hogy felkeres minket és mi megkeressük Önnek a legkedvezőbb megoldást. Cégünk érdeke, hogy ügyfeleinknek a lehető legkényelmesebb és leggyorsabb szolgáltatást nyújtsuk. Mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. Ha felkeltettük érdeklődését, honlapunkon megtalálja az autóhitel kalkulátor linket. Töltse ki és küldje vissza az ott található űrlapot. Munkatársunk egy napon belül felhívja Önt, hogy egyeztessék a részleteket. A szükséges dokumentumokat pedig emailben vagy faxon is elküldheti számunkra.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Salgótarján Észak-Magyarországon található, Nógrád megye székhelye. Hazánk második legkisebb megyeszékhelye. A Karancs, a Medves és a Cserhát hegységek találkozásánál fekszik. A várost gazdag állatvilág jellemzi. Rengeteg madárfaj található a térségben. A vaddisznók, rókák gyakran megjelennek a lakott területeken az erdő közelsége miatt. A város ipara jelentős. Az 1800-as években találtak itt barnakőszenet, mely jó fűtőértékkel rendelkezett. 1877-ben megépült az acélgyár. A szakmunkások színvonalas képzésben vettek részt, erre nagy gondot fordítottak. 1920-ban létrejöttek fontos üzemek, az Öblösüveggyár és a Tűzhelygyár. Az 1970-es években a barnakőszénbányászatot egyre inkább felváltotta a gépipar és a könnyűipar. Salgótarjánban kiemelkedő az oktatás. Számos óvodával, sikeres középiskolákkal rendelkezik, viszont az egyetlen megyeszékhely, ahol nincsen még bölcsőde. Az áttörést a Budapesti gazdasági Főiskola kihelyezett kara jelentette, melyet 1972-ben hoztak létre a városban.