bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Ózd

Titulus: Regionális autóhitel

Ózd, Borsod-Abaúj-Zemplén megye második legnépesebb települése. A „hét domb városának” nevezik, mivel hét irányból lehet megközelíteni. A térség az őskor óta lakott, első írásos említése 1272-ből való.

1949-ben alakult várossá. Gazdag szénlelőhelyeinek köszönhetően iparvárossá vált. A tizenkilencedik század második felében kezdték el itt a vasgyártást. A szocialista évtizedek alatt lett igazi iparváros, s ekkor vált a borsodi iparvidék egyik meghatározó térségévé, Miskolc, Kazincbarcika és Tiszaújváros mellett. Majd a rendszerváltás után megnövekedett a munkanélküliek száma, mert csökkent a nehézipar szerepe, melynek következtében sokan elköltöztek a nyugati országrészekre. Aki Ózdra látogat, annak érdemes megnéznie a Kaszinót, ami 1884-ben, neoreneszánsz stílusban épült a gyári tisztségviselők számára. Számos templom is található a városban, például a Szentsimoni Római Katolikus Templom, az Evangélikus és a Református Templomok. Továbbá nem szabad kihagyni a múzeumokat sem. Az Ipari Skanzen őrzi például az ózdi vaskohászat emlékeit.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően nem számít, ha Ön Ózdon vagy környékén lakik és autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretne. Nálunk nem akadály a távolság, ügyfeleinknek nem kell órákat utaznia, ha hitelt szeretnének felvenni azért, hogy új vagy használt autót vegyenek. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően a szerződést mi visszük házhoz, az Ön által megjelölt helyre, otthonába vagy akár munkahelyére. Abban az esetben is tudunk segíteni, ha nem elégedett jelenlegi hitelével és szeretné azt egy kedvezőbbre cserélni. Ha érdekli ajánlatunk, első lépésként kattintson a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki, majd küldje vissza az ott található igénylőlapot. A beérkezést követően munkatársunk felkeresi Önt és egyeztetik a részleteket. A dokumentumokat pedig, melyek a hitelbírálathoz szükségesek, elég, ha emailben vagy faxon elküldi hozzánk. Ezt követően az ügyintézést a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben bonyolítjuk, hiszen mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül.