bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Orosháza

Titulus: Regionális autóhitel

Orosháza Békés megye harmadik legnagyobb települése, a Viharsarokban, Dél-Alföldön terül el. A településen talált leletek alapján Orosháza története az újkőkorig nyúlik vissza.

A város délkeleti határán található a Nagytatársánc, mely a vaskor emlékét idézi. A település nevével először 1466-ban találkozunk. Eredetileg Zaránd megyéhez tartozott, majd a 15. században került Békés megyéhez. Egy 1525-ből származó oklevél Orosházát a Békés megyei uradalom központjaként említi, melynek tulajdonosai ekkor a Komlóssyak voltak. A település elpusztult a török uralom alatt, sokan meghaltak vagy elmenekültek. A 18. században kezdtek el újra letelepedni itt, főként Tolna megyéből. A lakosság nagyrészt állattenyésztéssel és földműveléssel foglalkozott, majd kifejlődött a kertkultúra is. A huszadik században fejlődésnek indult a mezőgazdaság és az ipar egyaránt. Jelentős volt a baromfifeldolgozás, a malomipar és az építőipar is. A két világháború közötti időszakban Orosházát, mint a „legnagyobb magyar falut”-t említik.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Az autóhitel, autólízing vagy gyorskölcsön ügyintézés manapság már nagyon könnyen és gyorsan megoldható, függetlenül attól, hogy az ország mely részén lakunk. Ha cégünket választja, akkor Önnek nem kell órákat utaznia, ha például Orosházán lakik, hogy aláírja a szerződést. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, Önnek nem kell személyesen bejönnie irodánkba, hiszen a szerződést mi visszük házhoz, az Ön által megjelölt helyre, otthonába vagy akár munkahelyére is. Akár új autót szeretne hitelre vagy nem elégedett régi hitelével, mi ebben is tudunk segíteni, megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti és visszaküldi nekünk az ott található űrlapot. Munkatársunk egy napon belül jelentkezni fog és ajánlatot tesz Önnek. Ha ez megfelelő, a további ügyintézés már gyorsan zajlik, hiszen mindent telefonon és interneten keresztül tudunk intézni. A dokumentumokat pedig, melyek a bírálathoz szükségesek, elküldheti emailben vagy faxon. Így egy-két napon belül megkaphatja a kívánt összeget.