bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Komló

Titulus: Regionális autóhitel

Komló a Komlói kistérség központja, észak-baranyai város. Árpád-kori település, 1951-ben nyilvánították várossá. Ez nagyrészt köszönhető szénbányászatának, mely majdnem egy évszázadon át jelentős volt a városban.

Manapság sajnos egyre kevesebb a munkalehetőség a városban, így a lakosság száma erőteljesen csökken. Komló nevezetességei közé tartozik a József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény. Itt megtalálhatjuk a bányászati emlékeket, tárgyakat és a bányászat történetének bemutatását. Népszerű a Komlói Természettudományi Gyűjtemény is. Az ide látogatók lepke-és rovarfélékkel ismerkedhetnek meg, illetve gazdag kőzetminta-gyűjteménnyel találkozhatnak. Érdekességnek számít a Komlosaurus Carbonis, mely egy Komló városáról elnevezett dinoszaurusz-faj, mely nevét a környéken fellelt lábnyomoknak köszönheti. A központban szintén egy nem mindennapi látványossággal találkozhatunk. A hőerőmű gőzkürtje a bányászat emlékére naponta négyszer szólal meg, a bánya hajdani műszakváltásának idejében. Ezt nemcsak a belvárosban lehet hallani, hanem a város külső részein is. Szórakozási lehetőséget nyújt továbbá a helyi Színház-és Hangversenyterem, a Közösségek Háza is.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha szeretne autólízinget, autóhitelt vagy gyorskölcsönt a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módon, akkor keressen fel minket. Segítünk Önnek abban, hogy megtalálja a legkedvezőbb hitelt akkor is, ha új autót szeretne venni, vagy éppen lecserélné a régit. Arra is van lehetősége, hogy jelenlegi kölcsönét kiváltsa egy másikra, mely kedvezőbb, mi ehhez is tudunk segítséget nyújtani. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi visszük a szerződést az Ön lakóhelyére. Ha Ön Komlón lakik, akkor sem kell utaznia, mi oda megyünk, ahol Önnek a legkényelmesebb, akár otthonába vagy munkahelyére. Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot. Mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor gombra kattint, kitölti az ott található igénylőlapot és elküldi nekünk. A beérkezést követően, munkatársunk egy napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot és ad egy kedvező ajánlatot. Ha ez megfelel Önnek, elindítjuk a kérelmet és egy-két napon belül elintézünk mindent telefonon és interneten keresztül. A dokumentumokat pedig, melyek szükségesek, emailben és faxon is elküldheti hozzánk.