bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Dunaújváros

Titulus: Regionális autóhitel

Dunaújváros Fejér megyében található, a Duna jobb partján, a megye második legnépesebb városa. Változatos területen fekszik, északon patakokkal szabdalt mélyebben fekvő rész, délen a Pentelei-fennsík, nyugaton pedig dombvidék övezi.

A keleti részt a Duna körülbelül tíz kilométeres szakaszon határolja. Már az őskorban is lakott terület volt, Intercisa nevű római település formájában. Rengeteg lelet származik ebből az időből, mely arra bizonyíték, hogy az itt létrehozott katonai tábornak fontos szerepe volt a Római Birodalom keleti határának védelmében. A honfoglaló magyarok a tizedik században kezdtek el letelepedni ezen a területen, de a lakosság a török uralom alatt kipusztult. Közlekedési szempontból a város remek adottságokkal rendelkezik, mind közúti, vasúti és vízi közlekedést tekintve. A város közelében repülőtér is található, de mivel ez magánkézben van, ezért használata engedélyhez kötött. Dunaújvárosban főiskola is található, melyet neves hazai cégek támogatnak.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Sokan keresnek fel minket, ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretnének az ország számos területéről. Forduljon hozzánk bizalommal, akár új vagy használt autót szeretne hitelre vásárolni vagy meglévő kölcsönét cserélné le egy kedvezőbbre. Ha nem szeretne időt pazarolni az utazásra, ami az ügyintézéssel jár, akkor bízzon meg minket, hiszen modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, mi házhoz visszük a szerződést. Ha Ön Dunaújvárosban lakik, akkor sem kell utaznia, hogy szerződést kössön. Oda visszük a papírokat, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy munkahelyére. A hitelhez szükséges dokumentumokat pedig elküldheti emailben vagy faxon. Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki az ott található űrlapot és küldje vissza nekünk. Munkatársunk egy napon belül megkeresi Önt, és ha ajánlatunk megfelelő, akkor elindítjuk a kérelmet. Garantáljuk a legkényelmesebb és leggyorsabb ügyintézést, hiszen mindent telefonon és interneten keresztül tudunk intézni. A szerződést pedig pár napon belül kézhez is kapja.