bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Dunakeszi

Titulus: Regionális autóhitel

Dunakeszi Pest megyében található város, a Pesti-síkságon, a Duna bal partján fekszik. Az 1870-es években az itt élő kertészek voltak hazánk első paradicsomtermelői.

A konzervgyár elődjét a huszadik század elején építették. A cégnek angol tulajdonosai voltak. Fő profiljuk kezdetben a paradicsom, zöldborsó, szilva, cseresznye, meggy és birskörte feldolgozása volt illetve savanyúságok készítése. Dunakeszi nagymértékben mezőgazdasági területként funkcionált. A Máv Főműhely építése jelentette az iparosodás kezdetét. 1957 után kezdődött a dinamikus iparfejlesztés, mely hozzájárult Dunakeszi városiasodásához. A térségbe települt a Mechanikai Laboratórium gyáregysége, bővült a konzervgyár, felépült egy európai színvonalú hűtőház is. Számos üzem, gyár és szövetkezet alakult ebben az időben, melyek munkát is adtak az itt élőknek. 1977-ben nyilvánították Dunakeszit várossá. Érdemes megemlítenünk a lovassportot, melynek története 1889-re nyúlik vissza és gróf Széchenyi István nevéhez fűződik. Dunakeszin minden évben megrendezik az alagi lovasmajálist.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha szeretne autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt, de nem akar az ügyintézésre sok időt szánni, akkor keresse fel cégünket. Ha Dunakeszin lakik, akkor sem kell amiatt aggódnia, hogy be kell utazni a fővárosba. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, mi visszük Önhöz a szerződést, otthonába vagy munkahelyére, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb. Akár új vagy használt autót vásárolna hitelre, vagy nem elégedett jelenlegi kölcsönével, mi mindenben tudunk segíteni, megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb megoldást. Kattintson honlapunkon az autóhitel kalkulátor linkre, ott megtalálja az igénylőlapot, melyet, ha kitölt és visszaküld hozzánk, akkor munkatársunk egy napon belül meg fogja keresni Önt, hogy megbeszéljék a részleteket. Gyors és kényelmes ügyintézést biztosítunk, Önnek nem kell befáradnia irodánkba személyesen, hiszen mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A szükséges dokumentumokat pedig elküldheti nekünk emailben vagy faxon. A szerződést egy-két napon belül aláírhatja az Ön által megadott helyszínen.