bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Cegléd

Titulus: Regionális autóhitel

Cegléd Pest megye harmadik legnépesebb városa, az „Alföld kapuja” néven szokták emlegetni. Már az ősidők óta lakott terület, ez köszönhető részben földrajzi helyzetének, illetve jó fekvésének.

A Duna-Tisza közi síkvidéken fekszik. Itt találkozik a Gerje-Perje-sík és a Pilis-Alpári-homokhát. Cegléden különböző talajtípusokkal találkozhatunk, a feketerészen gabonatermelés folyik, a homokrészen állattenyésztés, majd szőlő- és gyümölcskultúra alakult ki. Régen a város területére jellemzőek voltak a mocsaras, belvizes részek. Kétféle verzió terjed Cegléd nevének származását illetően. Az egyik, hogy a török eredetű cegle, azaz fűzfa szóból ered. Mások szerint pedig mivel a városhatáron fontos utak találkoznak, ezért a szeglet szóból származik. A leletek arra utalnak, hogy Cegléd már a honfoglalás idejében lakott terület volt. A letelepedés a termelő életmód megjelenésével kezdődött. Érdemes megemlítenünk a késői bronzkori Vatvai kultúra lelőhelyét az Öregszőlőkben.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretne, keresse fel cégünket. Akár Cegléden lakik vagy környékén, ha minket bíz meg hitelének intézésével, Önnek akkor sem kell egy lépést sem tennie. Nem kell aggódnia amiatt, hogy el kell otthonról utaznia egy szerződés aláírása miatt. Mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően Önnek nem kell személyesen eljönnie hozzánk, mert mi visszük a szerződést oda, ahova szeretné, az Ön által megjelölt helyre, otthonába vagy munkahelyére is. Akár új autót vásárolna vagy eladná a régit, mi mindenben tudunk segíteni, akkor is, ha jelenlegi hitelét szeretné egy kedvezőbbre cserélni. Garantáljuk a gyors és kényelmes ügyintézést. A hitel felvételéhez szükséges dokumentumokat pedig elég, ha faxon vagy emailen keresztül juttatja el hozzánk. Ha felkeltettük érdeklődését, első lépésként annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található kalkulátor linkre kattintva kitölti az űrlapot és visszaküldi nekünk. Miután ezt megkaptuk, munkatársunk felkeresi Önt egy napon belül. Ezután a további ügyintézést már telefonon és interneten keresztül bonyolítjuk.