bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Budapest

Titulus: Regionális autóhitel

Budapest Magyarország legnagyobb városa és egyben fővárosa is. A római időkben Aquincum néven a Pannonia provincia székhelye volt. A kilencedik században települtek csak ide magyarok. A települést 1241 és 1242 között lepusztították a tatárok.

A várost a tizenötödik században sikerült helyreállítani. Majd következett a százötven éves török hódoltság. Ezt követően Budapest az Osztrák-Magyar Monarchia második fővárosa lett. Ekkor indult újra fejlődésnek a 18-19. században. 1873-ban egyesült Buda, Pest és Óbuda, így született meg a Budapest név. Ebben az időszakban vált világvárossá a város. 2011-ben a hatodik leglátogatottabb város Európában. Turisztikai népszerűségét gyógyfürdőinek is köszönheti, hiszen az egyetlen főváros, mely gyógyvízzel rendelkezik. Sőt, itt van a legnagyobb termálvizes barlangrendszer a világon. Gyönyörű épületek és természeti értékek találhatók Budapesten. Több világörökségi helyszín is látható itt, mint például a Budai várnegyed, az Andrássy út, a Hősök tere, Duna-part látképe és a Millenniumi Földalatti Vasút, mely a londoni után, a második legrégebbi a világon.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretnénk, manapság már rövid időn belül és könnyen hozzájuthatunk a kívánt összeghez. Ha cégünket választja, akkor ki sem kell mozdulnia otthonról. Ha Budapesten lakik, de messze irodánktól, akkor sem kell aggódnia az utazás miatt. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, a szerződést mi visszük házhoz, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy munkahelyére. Garantáljuk a gyors és kényelmes ügyintézést, hiszen el tudunk intézni mindent interneten és telefonon keresztül. A bírálathoz szükséges dokumentumokat pedig elküldheti nekünk emailben vagy faxon is. Ha szeretne tőlünk ajánlatot kérni, töltse ki és küldje vissza a honlapunkon lévő űrlapot, melyet az autóhitel kalkulátor link alatt talál meg. Miután ez beérkezett hozzánk, munkatársunk fel fogja keresni Önt egy napon belül, hogy egyeztessék a részleteket. A szerződést pedig pár napon belül elvisszük Önnek a megadott helyre.