bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Gödöllő

Titulus: Regionális autóhitel

Gödöllő Pest megyében található, nem messze a fővárostól. A Gödöllői-dombságban, a Rákos-patak völgyében fekszik. A legtöbb műemlék Grassalkovich Antal idejéből származik, aki a 18. században volt itt földesúr.

Birtokainak központjává tette Gödöllőt és megépítette a város egyik nevezetességét, a Grassalkovich-kastélyt. Az isaszegi csata után ez volt Kossuth Lajos főhadiszállása, aki itt fogalmazta meg a Függetlenségi Nyilatkozatot is. A kastély később I. Ferenc és Erzsébet királyné tulajdonába került, akinek ez lett az egyik legkedveltebb nyaralóhelye. Ebben az időben dinamikus fejlődés kezdődött. Ekkor épült ki a vasúti kapcsolat is. A második világháborúban a mai Szent István Egyetem épülete hadikórházként, majd fogolytáborként működött. Gödöllőn sokáig inkább mezőgazdaság kapott nagy szerepet. Az iparosítás az 1950-es évektől indult el. 2006-ben létrejött a Gödöllői Innovációs és Logisztikai Park, mely jelenleg harmincnégy cégnek ad otthont. Ezek tevékenységi köre változatos, vannak vegyipari, élelmiszeripari, kereskedelmi vállalkozások egyaránt.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Cégünk sok ügyféllel rendelkezik az ország számos területéről. Ha Ön autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, akkor keressen meg minket. Kérjen ajánlatot honlapunkon, az autóhitel kalkulátor linkre kattintva. Töltse ki az ott található űrlapot, majd küldje vissza nekünk. Munkatársunk meg fogja keresni Önt egy napon belül, és ha megfelelő Önnek az ajánlat, akkor el is indítjuk a kérelmet. A bírálathoz szükséges dokumentumokat elküldheti emailen vagy faxon keresztül. Ha nem a fővárosban lakik, hanem például Gödöllőn, akkor sem kell aggódnia amiatt, hogy sok időt vesz igénybe az ügyintézés az utazás miatt. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi visszük el Önhöz a szerződést. Továbbá garantáljuk a leggyorsabb ügyintézést, nem kell befáradnia személyesen irodánkba, mert mindent el tudunk intézni telefonon és faxon keresztül. A szerződést pedig egy-két napon belül elvisszük az Ön által megjelölt helyre, otthonába vagy munkahelyére.