bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hajdúböszörmény

Titulus: Regionális autóhitel

Ha szeretnénk felvenni új vagy használt autóra hitelt, ne az legyen a szempont, hogy a lakóhelyünkhöz legközelebbi céggel szerződjünk. Manapság már nem számít a távolság.

Ha minket keres fel autólízinggel, gyorshitellel vagy autóhitellel kapcsolatban, akkor ki sem kell mozdulnia otthonról. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi visszük házhoz a szerződést, az ország bármely területére. Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot. Ha kíváncsi ajánlatunkra, csak kattintson a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre, majd töltse ki és küldje vissza az ott található igénylőlapot. Munkatársunk ezt követően, egy napon belül felkeresi Önt, hogy egyeztessék a részleteket. Ha nem elégedett jelenlegi hitelével, akkor is forduljon hozzánk bátran, mi megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb megoldást. A szükséges dokumentumokat sem kell személyesen behoznia hozzánk, elég, ha elküldi faxon vagy emailben. Az ügyintézés további részét pedig interneten és telefonon keresztül tudjuk intézni. A szerződést egy-két napon belül elviszi kollégánk az Ön által megadott helyre.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Hajdúböszörmény Hajdú-Bihar megyében, a Nyírség és a Hajdúság találkozásánál található, terület szempontjából az ország negyedik legnagyobb települése. A városi múzeumban őrzött népvándorláskori leletek elárulják, hogy már az őskor óta lakott terület. Nevét a hajdúkról és a böszörményekről kapta a város. A 14. században még a debreceni uradalomhoz tartozott, 1410-ben pedig mezőváros lett. A hajdúk támogatták Bocskai István szabadságharcát, aki ezért Kálló várost adományozta nekik, ahol végül nem tudtak letelepedni. Később Báthory Gábor telepítette át őket Böszörménybe, majd létrehozták a hat hajdúvárosból álló Hajdúkerületet, melynek székhelye Hajdúböszörmény lett. 1876-ben pedig megalakult a Hajdú vármegye. Az ide látogatóknak érdemes megnézni a Hajdúsági Múzeumot, a Református Templomot. Ez utóbbi barokk stílusban épült a 15. században, majd az 1800-as években átépítették romantikus stílusban.