bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Jászberény

Titulus: Regionális autóhitel

Jászberény Jász-Nagykun-Szolnok második legnépesebb városa. A Duna-Tisza közének északi részén, az Észak-Alföldi régióban fekszik. Műemlékek tekintetében a megye leggazdagabb települése.

A Tanítóképző Főiskola 1930-ban épült neoklasszicista stílusban. 1870-ben készült el az 1848-as hősök emlékoszlopa. Petőfi Sándor mellszobrát pedig 1948-ban, Szilágyi Nagy István készítette. 1472-ben épült a gótikus stílusú jászberényi ferences templom és kolostor, melyet a törökök palánkvárrá alakítottak a török hódoltság idején. A 18. században átépítették barokk stílusban, de még így is őrzi a gótikus stílusjegyeket. Szintén barokk stílusban épült a Jászkun Kerületek Székháza Anton Erhard Martinelli tervei alapján. A Városháza építéséhez pedig Pollack Mihály terveit használták. Számos más épület és műemlék van még Jászberényben, amit érdemes megnézni. Nem szabad kihagyni a Jászberényi Állat- és Növénykertet sem.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha autóhitelt szeretnénk felvenni, ne az legyen a szempont, hogy a lakóhelyünkhöz legközelebbi céggel kössünk szerződést. Manapság már nem számít a távolság. Ha minket keres fel autóhitellel, autólízinggel vagy gyorskölcsönnel kapcsolatban, akkor modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően Önnek nem kell befáradnia hozzánk, hogy aláírja a papírokat. A szerződést ugyanis mi visszük házhoz, az Ön által megjelölt helyre, otthonába vagy munkahelyére. Ha Ön Jászberényben lakik, akkor sem kell személyesen eljönnie irodánkba. A szükséges dokumentumokat is elég, ha faxon vagy emailben elküldi nekünk. Garantáljuk, hogy az ügyintézés a lehető leggyorsabban és legkényelmesebb módon zajlik, mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. Önnek első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot honlapunkon keresztül. Az autóhitel kalkulátor linkre kattintva töltse ki és küldje vissza az ott található űrlapot, kollégánk pedig a beérkezést követően egy napon belül fel fogja keresni Önt. Akár új vagy használt autót szeretne vásárolni hitelre, mi segítünk Önnek abban, hogy a legmegfelelőbb kondíciókkal tegye mindezt.