bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Kaposvár

Titulus: Regionális autóhitel

Kaposvár Somogy megye székhelye, az ország déli részén található. Tízmillió évvel ezelőtt ezt a térséget a Pannon-tenger borította. A Somogyi-dombság területén, a Kapos folyó két partján fekszik gyönyörű környezetben.

Itt található a Zselici Tájvédelmi Körzet, mely a déli részen terül el. Északon pedig a nyolc km hosszú Deseda-tó található, harminc hektáros arborétummal övezve. Kaposvár továbbá püspöki székhely és egyetemi város is. 1009-ben jelent meg először a település neve, Szent István a pécsi püspökség határait kijelölő alapítólevelében. A város híres kulturális életéről is. Itt található hazánk egyik legnépszerűbb színháza a Csiky Gergely Színház, ahol nemzetközileg elismert munka folyik. Évente rendezik meg a Festők Városa hangulatfesztivált. Kaposvár számos híres festő szülővárosa, itt született Rippl-Rónai József, Vaszary János és Galimberti Sándor is. Európai hírűvé vált a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál. A kaposszentjakabi bencés apátság romjainál pedig nyaranta megrendezik a Szentjakabi Nyári Esték rendezvénysorozatot.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Az autóhitel, autólízing vagy gyorskölcsön ügyintézés manapság már nagyon könnyen és gyorsan megoldható, függetlenül attól, hogy az ország mely részén lakunk. Ha a mi cégünket választja, akkor Önnek nem kell órákat utaznia, hogy például aláírja a szerződést. Még akkor sem ha Kaposvárott lakik. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, önnek nem kell személyesen eljönnie irodánkba, hiszen a szerződést mi visszük házhoz, az Ön által megjelölt helyre, otthonába vagy akár munkahelyére is. Ha nem elégedett régi hitelével, mi ebben is tudunk segíteni, megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb kölcsönt. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor gombra kattint, kitölti az ott található űrlapot és visszaküldi nekünk. Munkatársunk egy napon belül jelentkezni fog és ajánlatot tesz Önnek. Ha ez megfelelő, a további ügyintézés már gyorsan zajlik, hiszen mindent telefonon és interneten keresztül tudunk intézni. A hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat pedig elküldheti emailben vagy faxon. Így egy-két napon belül megkaphatja a kívánt összeget.