bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Kazincbarcika

Titulus: Regionális autóhitel

Kazincbarcika Észak-Magyarországon, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, a megye harmadik legnagyobb városa. A Bükk hegységtől északra fekvő dombvidékre épült, oda ahol a dombságot széles völggyel átszeli a Sajó folyó, majdnem a medence közepén.

Így ez a térség jóval alacsonyabban fekszik, mint a szomszédos Bükk vagy az Aggteleki-karszt. Az 1800-as évekig agrárjellegű település volt, majd a szénbánya megnyitását követően az ötvenes évektől kezdve az ipar lett a hangsúlyosabb. A második világháború következtében még inkább felgyorsult az iparosodás, ennek köszönheti várossá növekedését. Több település összeolvadásából jött létre. Az elmúlt évtizedekben Kazincbarcika Magyarország „vegyipari fellegvára” volt. Manapság is a vegyiparban dolgoznak a legtöbben. Az ide látogatók számos műemlékkel, emléktáblákkal, szobrokkal találkozhatnak. Kedvelt pihenő- és kirándulóhely a csónakázótó. A város szőlőtermesztéséről is híres.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha Ön Kazincbarcikában él és autóhitelt vagy gyorshitelt szeretne felvenni, nem kell a távolság miatt aggódnia. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően ki sem kell mozdulnia otthonról, hiszen a szerződést elvisszük bárhova, ahova szeretné, akár otthonába vagy munkahelyére is. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy honlapunkon keresztül felveszi velünk a kapcsolatot. Cégünk garantálja a leggyorsabb és legkényelmesebb ügyintézést. Akár autólízinget, új vagy használt autót szeretne, esetleg a régit adná el, mi segítünk ebben. Megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb megoldást arra az esetre is, ha régi hitelét szeretné újra módosítani. Honlapunkon megtalálja az autóhitel kalkulátor linket, melyre kattintva egy igénylőlapot talál. Ezt töltse ki, majd küldje el hozzánk. Miután ezt megkaptuk, felkeressük Önt egy napon belül és elindítjuk a kérelmet. Innentől kezdve az ügyintézés már gyorsan és egyszerűen zajlik, hiszen mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A dokumentumokat pedig, melyek a hitelhez szükségesek, emailben vagy faxon is el tudja hozzánk juttatni, nem kell emiatt sem személyesen bejönnie irodánkba. A szerződést pedig egy-két napon belül elvisszük Önnek a megjelölt helyre.