bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Kecskemét

Titulus: Regionális autóhitel

Kecskemét Bács-Kiskun megye székhelye, lakosság szerint a nyolcadik legnagyobb város hazánkban. Már i.e. 3000-ben is éltek itt emberek. Mivel fontos kereskedelmi út mellett feküdt, ezért hamar kiemelkedett a környező települések közül.

Először vámszedő- és vásározóhelyként, majd 1368-ban már városként említi Nagy Lajos király egyik oklevele. Számos irodalmi esemény történt Kecskeméten. Itt született Kelemen László, az első magyar hivatásos színtársulat vezetője. Innen származik a Bánk bán szerzője, Katona József is. A „puszták metropoliszának” nevezte a várost Jókai Mór, aki a református jogakadémia diákja volt. Petőfi Sándor vándorszínészként töltött itt egy pár hónapot. Ő „hírös városnak” hívta Kecskemétet.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Móricz Zsigmond pedig „a magyar nép munkás élete mintaterületének” nevezte a várost. Kodály Zoltán is itt látta meg a napvilágot, róla neveztek el általános iskolát és gimnáziumot illetve a Zenepedagógia Intézet is róla kapta nevét. 1912-ben megalakult a Kecskeméti Művésztelep Iványi-Grünwald Béla irányításával. A Pannónia Filmstúdió helyi műtermében pedig nagy sikerű alkotások születtek. Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretne, ne aggódjon a távolság miatt. Ha Kecskeméten lakik, akkor sem kell utaznia, ha minket választ. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, Önnek egy lépést sem kell tennie, hiszen mi visszük házhoz a szerződést. A hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat pedig elküldheti emailen vagy faxon keresztül. Az ügyintézést a lehető legkényelmesebb és leggyorsabb módon, interneten és telefonon keresztül intézzük, így Önnek nem kell befáradnia személyesen irodánkba. A szerződést pedig az Ön által megjelölt helyre visszük, otthonába vagy munkahelyére. Oda, ahol Önnek a legkényelmesebb. Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha régi hitelét szeretné egy kedvezőbbre cserélni. Mi ebben is segítséget nyújtunk. Ha felkeltettük érdeklődését, első lépésként annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattintva kitölti az igénylőlapot és visszaküldi nekünk. Miután ezt megkaptuk, munkatársunk felkeresi Önt egy napon belül és megkezdjük a bírálatot.