bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Budaörs

Titulus: Regionális autóhitel

Budaörs a Budakeszi járásban, Pest megyében található. A Budaörsi-medencében fekszik. A város, nevét valószínűleg egy kabar törzsről kapta, melynek neve Örs volt. A településen elsősorban szőlőtermesztéssel foglalkoztak.

1935-ben Budaörs határában megnyitották a budaörsi repteret, mely a főváros térségében az első polgári repülőtér volt. A két világháború között a helyi lakosság nagy része őszibarack termeléssel foglalkozott. Ebben az időben ez volt a fő bevételi forrása a lakosoknak.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Lenz József, katolikus kereskedő híres volt bőkezűségéről és sikeres kezdeményezéseiről. Egy hűtőházat építtetett, mely hozzájárult ahhoz, hogy Budaörs világhírű legyen őszibarack termesztéséről. A hűtőházból szállították a gyümölcsöt a környező országokba, sőt az egész világra. 1933-ban kezdődtek meg a szabadtéri Passiójátékok, melyeket Bató Géza írt. Ezeket a budaörsi Kőhegyen játszották. Ez a rendezvénysorozat több éven keresztül nemzetközi sikereket ért el. A háború után lerombolták a Passió épületeit. Budaörs napjainkra a leggazdagabb településsé nőtte ki magát. Sokan keresnek fel minket az ország számos területéről, ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretnének. Akár új vagy használt autót szeretne hitelre vásárolni vagy meglévő kölcsönét cserélné le egy kedvezőbbre, forduljon hozzánk bizalommal. Ha a főváros közelében, például Budaörsön lakik, de így sem szeretne időt pazarolni az utazásra, ami az ügyintézéssel jár, akkor bízzon meg minket, hiszen modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, mi házhoz visszük a szerződést. A szükséges dokumentumok miatt sem kell befáradnia irodánkba, elég, ha elküldi nekünk emailben vagy faxon. Mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő kalkulátor linkre kattint, kitölti és visszaküldi nekünk az ott található igénylőlapot. Munkatársunk felkeresi Önt egy napon belül, hogy egyeztessék a részleteket. Az ügyintézés gyorsan és kényelmesen zajlik, hiszen mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. A szerződést pedig egy-két napon belül elvisszük az Ön által megjelölt helyre, munkahelyére vagy otthonába.