bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Zalaegerszeg

Titulus: Regionális autóhitel

Ha szeretnénk felvenni autóhitelt, ne az legyen a szempont, hogy a lakóhelyünkhöz legközelebbi céggel szerződjünk. Manapság már nem számít a távolság.

Ha minket keres fel autólízinggel, gyorshitellel vagy autóhitellel kapcsolatban, akkor nem kell emiatt aggódnia, hiszen mi házhoz megyünk, az ország területén bárhova. Mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően akár Zalaegerszegre is leutazunk. Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

ZalaegerszegEzt könnyen és gyorsan megteheti úgy is, hogy az autóhitel kalkulátor linkre kattintva kitölti és elküldi számunkra az igénylőlapot. Munkatársunk egy napon belül fel fogja keresni Önt. A további ügyintézést pedig interneten és telefonon keresztül is tudjuk intézni. A szükséges dokumentumokat sem kell személyesen behoznia hozzánk, elég, ha elküldi faxon vagy emailben. A szerződést pedig az Ön által megadott helyen fogjuk aláírni. Akár új autót szeretne vásárolni, akár használtat, mi segítünk Önnek abban, hogy a legmegfelelőbb kondíciókkal tegye mindezt. De már meglévő gépjárműhitelét is lecserélheti egy kedvezőbbre.

Zalaegerszeg a Nyugat-Dunántúlon található, Zala megye megyeszékhelye, a Zalai-dombság északi részén fekszik. Hazánk egyik legzöldebb, legvirágosabb városa, 2008-ban el is nyerte az Arany Rózsa-díjat. Számos természetvédelmi terület található a városban és környékén, melyek kedvelt helyek az ide látogatók körében. Továbbá népszerű kirándulóhely a Tv-torony, mely antennarendszere nélkül 73 méter magas. A kilátóból szép időben elláthatunk a Balatonig illetve az Alpok vonulatáig is, de szép látványt nyújt a Göcsej dombos vidéke is. A Göcseji Falumúzeumba is érdemes ellátogatni, itt rendszeresen szerveznek vásárokat, fesztiválokat. A közelben található még az Olajipari Múzeum, ahol szintén találunk érdekességeket. Kedvelt üdülőhely még a Zalaegerszegi Termálfürdő és Aquapark is. Kultúra szempontjából fontos a Hevesi Sándor Színház, továbbá főiskolák is találhatók a megyeszékhelyen. Számos gyár székhelye a város, mint például a Zalakerámia Rt.,mely külföldre is sokat exportál.