bankihitel.hu logó Gyorskölcsön banner
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

CIB Lízing Zrt.

Titulus: Lízing

A CIB Lízing Csoport tevékenysége a magyar piacon egyedülálló módon a lízingpiaci termékek teljes körét felöleli. A tagvállalatok a CIB Csoporton belüli szinergiák maximális kihasználására törekednek, a CIB Lízing Zrt. üzleti tevékenysége a forint és deviza alapú finanszírozás, operatív- és pénzügyi lízing, hitelnyújtás mellett a biztosítási üzletágra is kiterjed.

A CIB eszköz-portfóliójában a személygépjármű-finanszírozás képviseli a legnagyobb részarányt. A CIB Lízing cégcsoport anyabankja, az Intesa Sanpaolo stratégiájával összhangban továbbra is nagy hangsúlyt fektet a reálgazdaság finanszírozására.

CIB AUTÓLÍZING KALKULÁTOR


Az autólízing futamideje 1 és 7 év között választható meg.

A CIB Lízing Csoport célja, hogy minden piaci szereplő igényét maximálisan kielégítse a jövőben is: rugalmas konstrukciókkal, kedvező finanszírozási feltételekkel, gyors és ügyfélbarát ügyintézéssel, valamint a hazai lízingcégek közül a legkiterjedtebb országos hálózattal - közel 50 értékesítési ponttal szerte az országban.

A CIB Lízing Csoport szolgáltatásai:

Személy- és kishaszongépjármű-finanszírozás magánszemélyek és társas vállalkozások részére. Flottafinanszírozás elsősorban nagyvállalati partnereink részére. Tehergépjármű-finanszírozás fuvarozó és szállítmányozó ügyfeleknek, speciális feltételekkel; CIB autóhitel kalkulátor. Gépek, berendezések (orvosi műszerek, mezőgazdasági gépek, termelőeszközök,hajó és egyéb berendezések) finanszírozása. Biztosításközvetítés, tanácsadás.