bankihitel.hu logó Gyorskölcsön banner
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Autófinanszírozás, autóhitel

Titulus: Autóhitel

Autóvásárlási hitelAz autóhitel új és használt autó vásárlására, magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások számára egyaránt igénybe vehető hitellehetőség, amelyben az ügyfél gépkocsija szolgál fedezetül a finanszírozó számára.

Autóhitel­ ­­kalkulátor

Az autóhitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi autóhitelt kíván felvenni? Az autóhitel felvételéhez szükséges önerő adás-vétel finanszírozásnál lízingnél HUF alapon 20%, EUR alapon 35%, hitelnél HUF alapon 25%, EUR alapon 40%.
Évjárat: év / A megvásárolni kívánt jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: Az autóhitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.
Az autópiac megrendülésével egyre könnyebb olcsón jó minőségű új autóhoz jutni, nem is beszélve a használt autók árának csökkenéséről. Ha ki akarja használni a mostani, kedvező hitelkörnyezetet és az autópiac pangását, egy jól kiválasztott autóvásárlási hitel révén két legyet üthet egy csapásra: új vagy használt autóhoz jut és devizahitel esetén az autóhitelek törlesztőrészletei is egyre kisebbek lesznek, hiszen a forint egy ideje felszálló ágban van.Az általunk kínált autófinanszírozási konstrukciók a piac legjobbjai közül kerültek kiválasztásra. Akár új, akár használt autót venne, a vásárló lehet magánszemély, egyéni vállalkozó vagy vállalkozás, a megvásárolni kívánt autó pedig lehet személyautó vagy teherautó: mindenre van optimális megoldás, és mi megtaláljuk azt Önnek. További leírásokat, információkat kaphat az Autóhitel Centrum oldalán.

Egyedülállóan kedvező hitelfelvételi konstrukcióval várjuk megkeresését:

  • az autóvásárlási hitel 25% önerőtől felvehető
  • akár 84/96 hónapra (lakossági/vállalati),
  • nincs szükség fedezetre, az maga a megvásárolt autó lesz
  • az autó értékének 75-60%-át hitelből finanszírozhatja (lakossági/vállalati)
  • az autóhitelek futamideje akár 84/96 hónap, vagyis hét/nyolc év is lehet
  • cascómentesen is igényelhető
  • vállalati ügyfelek: 20% önerő, lízing mint finanszírozási forma, 8 éves futamidő
Az autóvásárlási hitel futamideje 14 éves vagy annál fiatalabb, illetve új autók esetén 12 és 84/96 hónap között szabadon választható meg.


Az autóhitel ügyintézés teljes körű és országos.

Az autófinanszírozás területén tehát a fentiekből is láthatóan érdekes kettősség figyelhető meg: egyrészt kiváló lízing és autóhitel konstrukciók állnak a rendelkezésére teljesen eltérő feltételekkel, másrészt ezek is meg vannak osztva a lakossági és a nem lakossági ügyfelek (vagyis nem természetes, hanem jogi személyek) közt. A kamat minden esetben ugyanaz, azonban minden további feltétel teljesen más. Lássuk ezeket részleteiben, a fentieknél némileg jobban kifejtve. Először kezdjük a lakossági ügyfelekkel, mivel ők sokkal többen vannak, mint az üzleti szférából érkezők.

Magánszemélyek új és használt autóra egyaránt vehetnek fel autóhitelt vagy választhatnak lízingkonstrukciót is. A futamidő maximum hét év mindkét esetben. Forint alapú hitelnél az önerő a vételi ár 25%-a, euró alapú hitelnél viszont 40%. A lízingkonstrukciók ezzel szemben sokkal kedvezőbb feltételeket kínálnak: az önerő 20%, ha a forint alapú kamatszámítás mellett dönt, és csak 35%, ha euró alap mellett.

A vállalkozások, egyéni vállalkozók nagyszerű autólízing-szerződéseket köthetnek: esetükben a futamidő maximálisan nyolc év (tehát eggyel több, mint magánszemélyeknél), az önerő pedig bármilyen kamatszámítási alap esetén egységesen 20%.

A fentiekben bemutatott hitelek és autófinanszírozási konstrukciók közös kondíciói a következők: új vagy használt autóhoz egyaránt felvehető az autóhitel, illetve ezek mindegyike finanszírozható lízingszerződéssel is. Új autónál nincs értelme maximális életkorról beszélni, használt autó, teherautó, kishaszonjármű stb. esetén viszont figyelni kell, ugyanis a hitel vagy lízingszerződés lejártakor a finanszírozott autó nem lehet idősebb 14 évesnél. Tehát: ha egy nyolcéves autót venne meg, akkor csak négy év lehet a teljes futamidő, jóllehet a feltételek amúgy hét vagy nyolc évet is megengednének.

Mielőtt a hitelkalkulátort megnézné, és kiszámítaná vele a kölcsönök törlesztését, fontos tudni, hogy a legkisebb folyósítható összeg 300 000 forint, és a megvenni kívánt használt autó árának el kell érnie az 500 000 forintot. Kisebb összegek esetén a pénzügyi és hitelkihelyezési irányelvek miatt nem tudunk hitelt folyósítani.

Végül ejtsünk szót a honlap egyik - ha nem a - legfontosabb részéről, a hitelkalkulátorról. A hitelkalkulátor az emberiség egyik nagy jótéteménye, valami, ami miatt az informatikusok kasztja „megérdemel egy vödör vizet a pokolban” (idézet Vekerdy Józseftől). Az autóhitel kalkulátor arra való, hogy megkönnyítse a választást, és a jobbik hitelt vehesse fel a sok közül. Szinte minden bank, cég oldalán talál hitelkalkulátort, hiszen mindenki szeretné, ha az ügyfelei előre látnák, hogy milyen feltételekkel adnak neki autóhitelt, lakáshitelt, jelzáloghitelt stb., hogy ne az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy az ügyfél nem ilyen lovat akart. A kalkulátor kitöltése után kollégáink emailben vagy telefonon tájékoztatják a pontos havi törlesztőrészletről.

Az autóhitel kalkulátor kitöltése után kollégáink felveszik a kapcsolatot Önnel, hogy tájékoztassák, mennyi lesz a törlesztés. Nem tudjuk naponta frissíteni az összes kalkulátor adatait a devizák árfolyama változásának megfelelően, így az autóhitel kalkulátor gyakorlatilag kollégáink közreműködésével a végső adatokat fogja kiadni.

Ha az autóvásárlási hitel vagy a lízingszerződés havi törlesztése megfelelő, akkor el is indíthatja az autóhitel igénylés folyamatát. Ezután kollégáink összeállítják az ön személyére szabott autóhitel- vagy lízingajánlatot. A részletekről, a végső lépésekről telefonon tájékoztatják önt, vagy éppenséggel kérheti azt is, hogy emailben kapja meg ajánlatunkat, így tovább gondolkodhat rajta. Munkatársaink ugrásra készen várják az ügyfelek megkereséseit.


Iratkozzon fel a BankiHitel.hu információs hírlevelére!
Hírlevelünkben tájékoztatást adunk az aktuális hitelekről, hitellehetőségekről.
Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.

Hírlevél

spacer
2005-2014 © Bankihitel Kft. | RSS RSS forrás |
Ugrás a lap
tetejére!