bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Raiffeisen Bank Zrt.

Raiffeisen Bank Nyíregyháza

Cím:4400 Nyíregyháza, Szegfű u. 75. (Szabolcs-Szatmár-Bereg-megye)
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap


Titulus: Bank
Cím: 1054 Budapest, Akadémia u. 6.
Fiókok: Megtekintés

A Raiffeisen Bank elsősorban kedvező kamatozású betéteivel igyekszik minél nagyobb szeletet kihasítani a lakossági piac tortájából. A bank azonban emellett kiemelkedő figyelmet fordít a komoly megtakarításokkal rendelkező befektetőkre is, akiknek magas diszkréciót biztosító, egyedi eljárású befektetéseket kínálnak.

Mint 20 európai ország meghatározó bankja, a Raiffeisen természetesen a banki szolgáltatások teljességét kínálja. A kereskedelmi, befektetési, privát banki szolgáltatások mellett biztosításokkal is foglalkozik, valamint a lízingügyletekkel, gazdasági tanácsadással is bővítették hazai profiljukat. A Raiffeisen Ingatlan Rt. a hazai bankok közt ritkaságnak számít, mivel ingatlanügyletekkel is nagyban foglalkozik. Jelentős a Befektetési Alapkezelő Rt. tevékenysége is, amely jelenleg hét különböző alapot kínál a befektetni szándékozóknak.

A Raiffeisen Bank a hagyományos német-osztrák barátság egyik nagyon szép bizonyítéka. A mára hatalmas, 55 000 alkalmazottat foglalkoztató bankot 1927-ben alapították nyugati szomszédunknál, nevét azonban egy 1888-ban elhunyt szakszervezeti vezetőről kapta, Friedrich Raiffeisenről.

A névadó számtalan pénzügyi formációnak kölcsönözte a nevét halála után, többek közt a Közép- és Kelet-Európában mára meghatározó tényezővé vált banknak. A Raiffeisen különösen a Balkánon sikerese, ahol több országban a legnagyobb bankká vált.