bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

K&H Bank Zrt.

Csornai fiók

Cím:9300 Csorna, Soproni út 60. (Győr-Moson-Sopron-megye)
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap


Titulus: Bank
Cím: 1051 Budapest, Vigadó tér 1.
Fiókok: Megtekintés

Az 1987-ben a magyar állam és néhány vállalata által alapított K&H Bank az 1997-es privatizáció után csaknem száz százalékban a belga, de egész Közép-Európában terjeszkedő KBC Bank tulajdona. A bank 4,7 milliárdos betéti állományával a harmadik legnagyobb kereskedelmi bank Magyarországon. Hazánkban valamivel több mint 200 fiókkal vannak jelen az ország minden nagyobb városában és lokális központjában.

A K&H Bank a pénzügyi piac összes potenciális szereplője részére (magánszemélyek, vállalkozások, állami intézmények, önkormányzatok) teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál, a mai kor igényeinek megfelelő formában a bankszámlavezetéstől a kölcsönnyújtáson át az e-banki szolgáltatásokig. A hagyományos termékeken kívül azonban megtalálhatók palettájukon a befektetési alapok kezelésétől a faktoringon át a lízingig az összes pénzügyi terméket, ráadásul a bank a trendeknek megfelelően, leányvállalatai révén, élet- és nyugdíjbiztosítási megoldásokat is kínál.

A K&H Bank kiemelten koncentrál a fiatalokra, számlacsomagjaik, befektetési lehetőségeik egy sora célzottan a fiatalabb korosztály igényeinek, elvárásainak és lehetőségeinek megfelelően került kidolgozásra. A fiatalokon kívül azonban kedvező megoldásokat kínálnak a pénzügyi piac minden szereplőjének. Kiemelkedően magas kamatozású betétei, a piaci mozgásokat követő konstrukciói tették a bankot Magyarország egyik vezető pénzintézetévé.