bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

UniCredit Bank Zrt.

Europark fiók

Cím:1191 Budapest, Üllői út 201. (Europark)
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap


Titulus: Bank
Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
Fiókok: Megtekintés

Az Unicredit Bank egy olaszországi székhelyű, pán-európai bank, mely 49 országban több mint négymillió ügyfelet szolgál ki. Az Unicredit Bankra minden más pénzintézetnél jogosabban mondható, hogy rengeteg tapasztalattal állnak az ügyfelek szolgálatában, hiszen még a mi Mátyás királyunk uralkodása idején alapították, több mint 500 éves múltja elegendő garanciának tűnik a tökéletes banki szolgáltatásokra.

Az Unicredit természetesen a pénzügyi termékek és szolgáltatások teljes körét lefedi, egy magát komolynak tartó bank nem is tehet másként. Ügyfeleit a magánszemélyek, a kis- és mammutvállalkozások, az állami intézmények és vállalatok köréből gyűjti, akiknek a legegyszerűbb banki szolgáltatásoktól (számlavezetés, kártya, hitelezés) a speciálisabb banki ügyletekig (faktorálás, lízing) minden igényét kielégíti. Az Unicredit leányvállalatai révén terjeszkedik a pénzügyi piac minden területére: az UniCredit Faktoring, az UniCredit Jelzálogbank, valamint az UniCredit Csoport hazai lízingvállalata és a Pioneer Alapkezelő jelentik a magyarországi filiációkat.

A bank Európa egyik meghatározó bankja, így az Európai Uniós támogatásokhoz kapcsolódó banki szolgáltatások területén kiemelkedő aktivitást mutat. A bank például folyamatosan monitorozza a Magyarország számára elnyerhető uniós pályázatokat, és segít azok megszerzésében.