bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Gyorshitel autófedezetre

Titulus: Autóhitel
Tel: 06 (70) 60 89 363
Az autófedezetes gyorshitel az egyik legjobb feltételekkel felvehető hiteltípus. Míg külföldön ennek a hitelnek nagy a keletje, mivel minden kondíciója igen kedvezőre van hangolva, addig nálunk, Magyarországon, ez a hitelfajta a kevéssé ismert, és ennél fogva kevéssé használt gyors folyósítású kölcsönök közé tartozik (mindössze 5 nap alatt hozzájuthat).
Hitel a szó szoros, finanszírozási konstrukciót takaró értelmében nem érhető el a jelenlegi szabályozás mellett: jelenleg csak lízingelni lehet; a köznyelvben való elterjedtsége okán mi tovább használjuk a kifejezést, de ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy jelenleg csak a lízing termék érhető el (nem nevezhetjük gyorslízingnek...).

A gyorshitel szabad felhasználású, tehát arra költi, amire akarja. Szinte bármilyen típusú gépjármű képezheti a hitel fedezetét.

Gyorshitel kalkulátor

A gyorshitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a gyorshitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.
Ha Ön is élvezni szeretné a mások által ismert és kedvelt gyors hitelformát, forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk Önnek az ügyintézésben! Olvassa el tájékoztatásunkat, és Ön is meglátja, miért olyan keresett ez a hiteltípus más országokban.

A gyorshitel szabad felhasználású, tehát arra költi, amire akarja. Szinte bármilyen típusú gépjármű képezheti a hitel fedezetét. A kölcsön összege korlátlan, csak a fedezetül használt autó értéke szab határt. A pénz felvehető forintban, euróban vagy svájci frankban, ahogyan az aktuális pénzügyi helyzet kínálja.

Akár egy 14 éves járművet is felajánlhat fedezetül. A gyorshitel futamideje alatt az autót továbbra is korlátlanul használhatja! A futamidő hihetetlenül rugalmas: 12-96 hónap lehet, magánszemélyek esetében legfeljebb 84 hónap, cégek esetében 96 hónap. Az autó életkora a hitel lejártakor nem lehet több 15 évesnél. A felvett gyorshitel maximális összege 50 millió forint, tehát gyakorlatilag nincs korlátozva. A minimális hitelösszeg 300.000 forint, vagyis ez a hitelfajta a kisebb összegű kölcsönök felvételéhez is kiváló választás.

Az autó (személy- vagy teher-) EuroTax-árának 70-80%-át is megkaphatja. A hitelügyintézés a lehető legegyszerűbb: csupán személyes irataira, jövedelemigazolásra és az autó dokumentációjára van szükség. Használja kalkulátorunkat, számíttassa ki a törlesztőrészlet nagyságát, és ha elnyerte tetszését, indítsa el a hitelfelvétel folyamatát!
  • a fedezetül felajánlott gépjármű 14 évnél nem lehet idősebb
  • a gyorshitel futamideje alatt autóját korlátlanul használhatja
  • a hitel pénzneme: HUF; futamidő: 12-84-96 hónap
  • az autó kora a gyorshitel lejáratakor 12-15 év lehet
  • minimális hitelösszeg: 300.000; maximálisan kihelyezhető összeg: 50 millió forint
A hitelügyintézés bonyodalmak nélkül történik, csupán az Ön személyes okirataira, jövedelemigazolásra és az autó dokumentációjára van szükség. A gyorshitel kalkulátor segítségével kiszámoljuk, milyen havi törlesztőrészletekre számíthat.

A hitel folyósítása a bírálattól számítva 3-5 munkanap alatt megtörténik. A gyorshitel felvételéhez jövedelmét valamilyen formában (APEH/NAV jövedelemigazolás, vagy utolsó 2 havi bankszámlakivonat, vagy rendes munkáltatói jövedelemigazolás) igazolnia kell.

A gyorshitel ügyintézése teljes körű és országos.



Itt hívjuk fel a figyelmét, hogy a hitelkalkulátor használata során nem hajszálpontos adatokat kapna a gyorshitel havi törlesztéséről. Sajnos a pénzpiac állandó változásai miatt nem tudjuk mindig úgy frissíteni a hitelkalkulátor adatait, hogy azok a forint legfinomabb rezdüléseit is mutassák, ezért van szükség munkatársaink közreműködésére a kalkuláció során.

Természetesen folyamatosan figyeljük a hitelpiacot, de mi is emberek vagyunk. Igyekszünk teljesen naprakészek lenni, hogy ön a lehető legjobb tájékoztatást kapja az autófedezetes gyorshitelekről. A hitelkonstrukciókat a honlapunkon folyamatosan cseréljük, ha pozitív változás van a gyorshitelek piacán, azt is rögtön feltüntetjük, és ha az autófedezetes gyorskölcsön feltételei esetleg romlanak, akkor a honlap szövegében is feltüntetjük a változásokat.

A gyorshitel felvétele után nincs szükség számlákra, vagyis önnek nem kell bizonyítania, bemutatnia, hogy mire költötte a pénzt: a bank kedvező kamattal folyósít, ön pedig ahhoz kezd a pénzzel, amihez csak szeretne. Nyaraláshoz, ballagáshoz, esküvőhöz, autóvásárláshoz, betegség esetén, egy másik hitel törlesztéséhez és még számos más dologhoz tudja felhasználni a drága személyi hitel helyett általunk intézett, kiváló feltételekkel folyósított gyorshitelt.