bankihitel.hu logó Gyorskölcsön banner
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Gyorshitel autófedezetre

Titulus: Autóhitel

Gyors hitel készpénzben


Az autófedezetes gyorshitel az egyik legjobb feltételekkel felvehető hiteltípus. Míg külföldön ennek a hitelnek nagy a keletje, mivel minden kondíciója igen kedvezőre van hangolva, addig nálunk, Magyarországon, ez a hitelfajta a kevéssé ismert, és ennél fogva kevéssé használt gyors folyósítású kölcsönök közé tartozik (mindössze 5 nap alatt hozzájuthat).

Gyorshitel kalkulátor

A gyorshitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi gyorshitelt kíván felvenni?
Évjárat: év / A jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: Az gyorshitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy a gyorshitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.
Ha Ön is élvezni szeretné a mások által ismert és kedvelt gyors hitelformát, forduljon hozzánk bizalommal. Ingyen segítünk Önnek a hitelügyintézésben! Olvassa el tájékoztatásunkat, és Ön is meglátja, miért olyan keresett ez a hiteltípus más országokban.A gyorshitel szabad felhasználású, tehát arra költi, amire akarja. Bármilyen típusú gépjármű képezheti a hitel fedezetét. A kölcsön összege korlátlan, csak a fedezetül használt autó értéke szab határt. A pénz felvehető forintban, euróban vagy svájci frankban, ahogyan az aktuális pénzügyi helyzet kínálja.

Akár egy 14 éves járművet is felajánlhat fedezetül. A gyorshitel futamideje alatt az autót továbbra is korlátlanul használhatja! A futamidő hihetetlenül rugalmas: 12-96 hónap lehet, magánszemélyek esetében legfeljebb 84 hónap, cégek esetében 96 hónap. Az autó életkora a hitel lejártakor nem lehet több 15 évesnél. A felvett gyorshitel maximális összege 50 millió forint, tehát gyakorlatilag nincs korlátozva. A minimális hitelösszeg 300.000 forint, vagyis ez a hitelfajta a kisebb összegű kölcsönök felvételéhez is kiváló választás.

Az autó (személy- vagy teher-) EuroTax-árának 80%-át is megkaphatja. A hitelügyintézés a lehető legegyszerűbb: csupán személyes irataira, jövedelemigazolásra és az autó dokumentációjára van szükség. Használja kalkulátorunkat, számíttassa ki a törlesztőrészlet nagyságát, és ha elnyerte tetszését, indítsa el a hitelfelvétel folyamatát!
  • a fedezetül felajánlott gépjármű 14 évnél nem lehet idősebb
  • a gyorshitel futamideje alatt autóját korlátlanul használhatja
  • a hitel pénzneme: HUF, EUR; futamidő: 12-84-96 hónap
  • az autó kora a gyorshitel lejáratakor 12-15 év lehet
  • minimális hitelösszeg: 300.000; maximálisan kihelyezhető összeg: 50 millió forint
A hitelügyintézés bonyodalmak nélkül történik, csupán az Ön személyes okirataira, jövedelemigazolásra és az autó dokumentációjára van szükség. A gyorshitel kalkulátor segítségével kiszámoljuk, milyen havi törlesztőrészlet­ekre számíthat.

A hitel folyósítása a bírálattól számítva 3-5 munkanap alatt megtörténik. A gyorshitel felvételéhez jövedelmét valamilyen formában (APEH jövedelemigazolás, vagy utolsó 2 havi bankszámlakivonat, vagy rendes munkáltatói jövedelemigazolás) igazolnia kell.

A gyorshitel ­ügyintézése teljes körű és országos.Itt hívjuk fel a figyelmét, hogy a hitelkalkulátor használata során nem hajszálpontos adatokat kapna a gyorshitel havi törlesztéséről. Sajnos a pénzpiac állandó változásai miatt nem tudjuk mindig úgy frissíteni a hitelkalkulátor adatait, hogy azok a forint legfinomabb rezdüléseit is mutassák, ezért van szükség munkatársaink közreműködésére a kalkuláció során.

Természetesen folyamatosan figyeljük a hitelpiacot, de mi is emberek vagyunk. Igyekszünk teljesen naprakészek lenni, hogy ön a lehető legjobb tájékoztatást kapja az autófedezetes gyorshitelekről. A hitelkonstrukciókat a honlapunkon folyamatosan cseréljük, ha pozitív változás van a gyorshitelek piacán, azt is rögtön feltüntetjük, és ha az autófedezetes gyorskölcsön feltételei esetleg romlanak, akkor a honlap szövegében is feltüntetjük a változásokat.

A gyorshitel felvétele után nincs szükség számlákra, vagyis önnek nem kell bizonyítania, bemutatnia, hogy mire költötte a pénzt: a bank kedvező kamattal folyósít, ön pedig ahhoz kezd a pénzzel, amihez csak szeretne. Nyaraláshoz, ballagáshoz, esküvőhöz, autóvásárláshoz, betegség esetén, egy másik hitel törlesztéséhez és még számos más dologhoz tudja felhasználni a drága személyi hitel helyett általunk intézett, kiváló feltételekkel folyósított gyorshitelt.


Iratkozzon fel a BankiHitel.hu információs hírlevelére!
Hírlevelünkben tájékoztatást adunk az aktuális hitelekről, hitellehetőségekről.
Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.

Hírlevél

spacer
2005-2014 © Bankihitel Kft. | RSS RSS forrás |
Ugrás a lap
tetejére!